Dakar

Una Covid-19 persistent aparta Dani Oliveras de l’edició 2021

El gironí era el copilot de Nani Roma, que ha hagut de reclutar el francès Alex Winocq

Dani Oliveras és baixa definitiva per al Dakar 2021 que comença aquest dissabte a l’Aràbia Saudita. El gironí, que havia de copilotar per segon any consecutiu l’osonenc Nani Roma a bord d’un prototip BRX Hunter fabricat per Prodrive amb un potent patrocini de Bahrain no ha pogut presentar una PCR amb resultat negatiu i no ha pogut viatjar a Jeddah. L’equip farà oficial en les pròximes hores la baixa d’Oliveras i el nom del seu substitut, que serà el francès Alex Winocq, que s’havia quedat sense competir per la baixa de Guerlain Chicherit, que aquest any no competeix i prepara un prototip elèctric alimentat per hidrogen. Un problema important perquè, tot i que ho hi haurà problema d’idioma, l’entesa és fonamental i només s’aconsegueix amb quilòmetres.

Oliveras va tenir símptomes lleus el 6 o 7 de desembre i des d’aleshores és completament asimptomàtic, però les múltiples PCR a les quals s’ha sotmès pràcticament a diari han continuat donant resultat positiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)