Dakar

Nou canvi de líder en motos, ara és Kevin Benavides

L’argentí guanya la cinquena etapa, amb el nas trencat, i és el sisè pilot que ocupa el primer lloc en la general del Dakar en cinc etapes i el pròleg

La cinquena etapa ha portat un nou canvi de lider en la general de motos, i ja son sis pilots diferents els que han encapçalat la general en les cinc etapes i el pròleg que s’han disputat. Kevin Benavides (Honda) ha aconseguit la victòria amb 5h09:50 per davant del seu company d’equip Nacho Cornejo, que ha arribat a un minut. L’argentí ha patit una caiguda en el quilòmetre 330 d’aquesta cinquena etapa de 456 entre Riad i Al Qaisumah i s’ha fracturat el nas. Ha tornat a pujar a la moto i ha aconseguit la victòria.

Kevin Benavides s’ha situat en la primera posició de la general i té 2:31 d’avantatge respecte el francès Xavier de Soultrait (Husqvarda), l’anterior líder, que ha arribat sisè a 7:55 del guanyador. Nacho Cornejo puja al tercer lloc a 3:42.

Jaume Betriu (KTM) ha sigut el millor català, ha arribar setzè a 18:27 del primer classificat.

Accident en cotxes

El sud-africà Henk Latojan (Toyota), quart de la general de cotxes, ha patit un espectacular accident en els primers quilòmetres de l’especial i s’ha fracturat la clavícula. Ha estat evacuat a Riad. El seu copilot Brett Cummings està il·lès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)