Dakar

Ramilo abandona el copilot català Xavier Blanco al mig del desert en el Dakar

S’han barallat a meitat de l’onzena etapa i el gallec ha continuat sol amb el SSV cap a la meta. Farrés acaba segon

El copilot català Xavi Blanco i el seu pilot gallec Ricardo Ramilo s’han barallar a meitat de l’onzena etapa del Dakar i el primer s’ha quedat a terra i el segon ha continuat amb el SSV cap a la meta. Segons ha explicat Xavi Blanco a Esport 3 via telefònica, ja fa dies que no hi ha bona comunicació, que el pilot no te culpa de res del que li passa al vehicle, i en aquesta onzena etapa ha arribat al limit. L’hi ha dit que aturés el vehicle perquè anava massa ràpid i hi havia perill. i un cop ha baixat el pilot Ricardo Ramilo l’hi ha dit que es quedava allà i ha continuat la cursa.

“M’ha abandonat al mig del desert” ha manifestat Xavi Blanco, que també ha explicat al programa d’Esport 3: “Anava massa ràpid, veia la meva vida en perill i l’hi he dit que parés, i ell ha marxat”. Xavi Blanco s’ha posat en contacte amb els membres del seu equip que l’han anat a buscar on havia quedat.

Segon lloc de Farrés

êl que fa a l’etapa, els catalans Gerard Farrés i Armand Monleon Can-Han) han fet una gran etapa de menys a més i han finalitzat en la segona posició de SSV a 5:21 del xilè Francisco López (Can-Am), que ha consolidat el seu lideratge en la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)