Dakar

Benavides guanya el Dakar en motos i Honda fa el doblet

Jaume Betriu ha sigut el millor català amb la dotzena posició en la general

L’argentí Kevin Benavides ha guanyat la 43a edició del Dakar en motos i Honda ha aconseguit el doblet ja que el segon ha sigut el seu company d’equip el nord-americà Ricky Brabnec, el guanyador de l’any passat. L’última etapa que s’ha disputat aquest matí entre Yanbu i Jiddah de 225 km d’especial l’ha guanyat Ricky Brabec amb 2:17 de marge sobre l’argentí. El principal rival de Kevin Benavides abans d’iniciar-se l’última etapa, l’anglès Sam Sunderland (KTM) no ha tingut un bon dia ja que ha hagut d’obrir pista, només ha sigut el dotzè a 13:07 i ha perdut la segona plaça de la general. Kevin Benavides ha guanyat la general amb 47h18:18 i ha superat per 4:56 a Ricky Brabec. La tercera posició l’ha ocupat Sam Sunderland a 15:57.

En l’etapa el millor pilot català ha sigut Joan Pedrero (Rieju) que ha acabat vuitè a 10:40 mentre que Jaume Betriu (KTM) ha sigut desè a 12:35. En la general Jaume Betriu ha ocupat la dotzena posició a 3h17:16 del guanyador, mentre que Joan Pedrero ha acabat quinzè, Oriol Mena (Rieju) setzè i Laia Sanz (Gas Gas) dissetena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)