Més motor

Laia Sanz fa el salt a les competicions d’automobilisme

Correrà la Baja Dubai amb Lucas Cruz de copilot

Laia Sanz s’estrenarà competitivament amb un cotxe de ral·lis el proper cap de setmana en la Baja Dubai en una de les cites puntuables per a la copa del món de l’especialitat. Sanz farà parella amb el català Lucas Cruz, copilot de Carlos Sainz i tres vegades vencedor del Dakar.

Sanz pilotarà un buggy Can-Am Maverick X3 de la categoria T4. L’objectiu de la catalana, que al gener va completar el seu onzè Dakar seguit, és sumar les seves primeres hores de pilotatge amb un vehicle al qual no està acostumat per preparar la seva gran estrena, el campionat Extreme E , el 3 i el 4 d’abril, on formarà equip amb Carlos Sainz en un 4x4 elèctric.

“Estic molt agraïda a Carlos Sainz per tot el seu suport i també a Cruz per acompanyar-me en aquest procés d’aprenentatge”, ha explicat Sanz en una nota difosa pel seu propi equip.

La Baja Dubai té un recorregut de 426 km i es disputarà entre divendres i dissabte en dues etapes d’uns 200 quilòmetres cadascuna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)