MotoGP

Tercer darrere dues Ducati

Motor. Viñales planta cara a la marca italiana. La posició preferent en el GP de Doha l’ocupa el madrileny Martín, un debutant en MotoGP

El líder del mundial de MotoGP, Maverick Viñales (Yamaha), va plantar cara a les Ducati en la qualificació del GP de Doha i va aconseguir el tercer millor temps per darrere de dos representants de la marca italiana, que ha demostrat ser la més ràpida al circuit de Losail. El rosinc va fer un temps d’1:53.267 i es va quedar a poc més d’una dècima i mitja (0.161) de la posició preferent. El primer lloc de la graella va ser, de manera sorprenent, per a un debutant a la màxima categoria, el madrileny Jorge Martín (Ducati). Va fer una gran qualificació i va acabar amb un registre d’1:53.106, per davant del seu company en l’equip Pramac, el francès Johann Zarco (0.157). Aleix Espargaró (Aprilia) va fer el setè millor registre a més de mig segon del primer (0.599), mentre que Àlex Rins (Suzuki) va acabar vuitè a 0.639. Àlex Márquez (Honda) i Pol Espargaró (Honda) no van poder superar la Q1 i sortiran des de la 14a i la 15a posició de la graella respectivament.

Arenas passa a la Q2

En el seu segon gran premi de la categoria de Moto2 Albert Arenas (Boscoscuro) es va classificar per primera vegada per a la Q2. El gironí va finalitzar amb el 12è millor registre amb 1:59.885. Per primera vegada, va superar la Q1 en la temporada del seu debut en la categoria. Arenas va fer el tercer millor temps de la primera part de la qualificació –passen els quatre primers–, en una gran darrera volta. El gran perjudicat del bon temps del gironí va ser el pilot de Castellbisbal Xavier Vierge (Kalex), que ocupava la 4a posició, va baixar a la 5a i sortirà des de la 19a plaça.

La posició preferent en Moto2 va tornar a ser, com en el primer gran premi, per a l’anglès Sam Lowes (Kalex), que va fer un temps d’1:59.055. El líder del mundial va superar per més d’una dècima el segon, l’australià Remy Gardner (Kalex).

Alcoba sortirà des de la primera línia

Jeremy Alcoba (Honda) va fer el tercer millor temps en la qualificació de Moto3 i sortirà des de la segona posició de la primera línia de la graella. El segon va ser penalitzat, com sis pilots més, per conducció irresponsable el dissabte i sortirà des del pit line. El tortosí es va quedar a dues dècimes del millor temps, que va marcar el pilot d’Algemesí Jaume Masià (Kalex), el líder del mundial. Xavier Artigas (Honda) va superar la Q1 en fer el tercer temps i després, en la Q2, va fer el 16è millor registre. El pilot de Sant Andreu de la Barca està sancionat i haurà de fer dues long lap perquè en el primer gran premi va fer caure tres pilots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)