MotoGP

Marc Márquez: “Hem treballat molt dur per poder tornar”

Motor. Després de la lesió, disputarà el GP de Portugal de MotoGP aquest cap de setmana

Després de nou mesos de baixa per culpa de la seva lesió en l’húmer dret i d’una temporada en blanc, Marc Márquez (Repsol Honda) tornarà a la competició en MotoGP aquest cap de setmana en el GP de Portugal. El vuit vegades campió mundial va explicar les seves sensacions abans de començar els entrenaments en el circuit de Portimão en declaracions facilitades pel seu equip: “És una gran sensació tornar a MotoGP, amb el meu equip i la meva moto. Hem treballat molt dur per aconseguir-ho, moltes hores al gimnàs i amb el meu fisio Carles.”

El cerverí va destacar que ha fet cas dels consells que li van anar donant els metges durant la seva recuperació, sobretot en aquest tram final: “Ens hauria agradat estar a Qatar, però finalment els meus metges m’ho van desaconsellar i els vaig escoltar. Realment m’he centrat a escoltar els metges i a entendre el meu cos per poder tornar a MotoGP i fer el que estimo.”

Marc Márquez no va disputar els dos primers grans premis a Qatar, i respecte a la cursa d’aquest diumenge va comentar: “Tinc una mica d’experiència a Portugal, però l’objectiu d’aquest cap de setmana és treballar bé. A poc a poc anem tornant i això és molt positiu després d’un llarg període.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)