Més motor

Doble podi per a Dani Juncadella a Monza

El pilot barceloní es mostra molt satisfet pels resultats, després d’un ay sense competir

“Ha estat un cap de setmana molt positiu. Pole position i segona posició en la carrera virtual d’ahir, segona posició en la qualy d’avui i segona posició final en la carrera de 3h d’aquesta tarda.” és la síntesi que fa Dani Juncadella que fent equip amb Raffaele Marciello i Jules Gounon amb el Mercedes 88 de l’equip AKKA-ASP i Mercedes AMG, eren segons ahir en la categoria Pro de la cursa que obria el calendari de la Endurance Cup del GT World Challenge Europe, a Monza (Itàlia).

“Estic molt content amb el meu rendiment i competitivitat, especialment després d’un any sense poder competir. He mesurat els riscos en carrera, parant especial atenció a cuidar els pneumàtics de mullat en una pista que s’estava assecant, i sent agressiu quan era necessari en els avançaments. A més, s’ha fet un gran treball per part de tot l’equip” posa en valor el barceloní, que també era segon en la primera cursa virtual de la GT World Challenge, amb què suma dos punts per a l’equip en el rànquing general del campionat real.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)