MotoGP

Tito Rabat serà el substitut de Jorge Martín al GP d’Espanya

El pilot català, que farà el mundial de Superbikes, ja va pilotar una Ducati en el mundial de Moto GP del 2020 amb l’equip Avintia

El barceloní Tito Rabat rellevarà Jorge Martín a Pramac Ducati en el Gran Premi d’Espanya de Moto GP, que es disputarà la propera setmana Jerez, segons ha anunciat el propi equip italià. Jorge Martín ha estat operat avui a Barcelona de la caiguda a Portugal i estarà unes setmanes fora de combat. Rabat va córrer la temporada passada amb l’equip Avintia, també amb una Ducati privada, i tot i que tenia contracte per al 2021 va ser substituït per Luca Marini. Amb tot, la marca italiana li va oferir fer el salt al mundial de Superbikes amb una Ducati Panigale V4 de l’equip Barni Racing. Aquest campionat, però, no comença fins el proper 21 de maig a l’Aragó i fins llavors Rabat té l’agenda lliure per cobrir la plaça de Martín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)