MotoGP

Quartararo domina en MotoGP i torna a fer la posició preferent

El millor català en el GP d’Espanya és Viñales en la setena posició a tres dècimes del francès. Marc Márquez ha caigut en els tercers entrenaments i sortirà catorzè

Fabio Quartararo (Yamaha) ha dominat la qualificació de MotoGP del GP d’Espanya en el circuit de Jerez, i ha fet la segona posició preferent consecutiva d’aquesta temporada. El francès ha fet un bon temps d’1:36.755 i ha superat per 57 mil·lèsimes a l’italià Franco Morbidelli (Yamaha), que ha hagut de passar per la Q1. El millor català ha sigut Maverick Viñales (Yamaha) que sortirà des de la setena posició i s’ha quedat a tres dècimes (0.315). Just al seu darrera estaran Aleix Espargaró (Aprilia), vuitè, i Àlex Rins (Suzuki), novè, tots dos també a poc més de tres dècimes del primer classificat.

Marc Márquez (Honda) no ha pogut superar la Q1 i sortirà des de la catorzena posició de la graella. El cerverí s’ha quedat a gairebé un segon i mig de passar a la Q2 i a lluitar per la posició preferent. Marc Márquez ha caigut en els tercers entrenaments lliures del matí, s’ha donat un fort cop, però no s’ha fet mal. Tot i això els metges han volgut fer-l’hi un TAC de control i l’han portat a l’hospital de Jerez on han vist que tot estava bé i l’hi han donat l’autorització per disputar els lliures quatre i la qualificació. El seu company d’equip Pol Espargaró, que ha caigut en el quart entrenament lliure, ha quedat al seu davant (14è), mentre que Àlex Márquez (Honda) sortirà 20è i Tito Rabat (Ducati) 23è.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)