MotoGP

Miller encapçala el doblet de Ducati en MotoGP a Jerez

Bagnaia, el segon, és el nou líder del mundial. Marc Márquez acaba novè en el GP d’Espanya

Jack Miller ha guanyat en MotoGP el GP d’Espanya del circuit de Jerez i ha encapçalat el doblet de Ducati, que ha situat a Francesco Bagnaia en la segona posició. L’italià és el nou líder del mundial gràcies a aquest bon lloc i al mal resultat del fins ara líder, Fabio Quartararo. El francès ha tingut problemes en la seva Yamaha, i de la primera posició que ocupava a deu voltes del final a passat a la tretzena en la que ha finalitzat. Fabio Quartararo ha dominat la primera part de la cursa i ha tingut més d’un segon d’avantatge sobre Jack Miller, però els problemes l’hi han passat factura. Aquesta ha sigut la segona victòria en MotoGP de l’australià en la seva carrera i la primera amb Ducati.

Aleix Espargaró i la seva Aprilia han fet una gran cursa. S’han situat quarts en la sortida i s’han mantingut en els primers llocs, finalitzant en la sisena posició. Just darrera seu ha finalitzat Maverick Viñales (Yamaha). Marc Márquez (Honda), que havia tornat a caure en el Warm Up, ha anat de menys a més, sense forçat i ha acabat en la novena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)