Fórmula 1

Hamilton, imparable en el Gran Premi de Portugal

El pilot de Mercedes ha sabut frenar a temps el Red Bull de Verstappen, que manté el pols en el campionat

Lewis Hamilton (Mercedes) ha sumat el 98è triomf en la F-1, el segon de la temporada, amb una victòria treballada i convincent al Portimão en el GP de Portugal. El campió del món i líder ha deixat enrere el seu principal rival pel títol, Max Verstappen (Red Bull), i el seu company Valteri Bottas, que tenia la pole. El finlandès ha sortit disparat en els primers revolts fins que un accident de Raikkonen tot just en al segona volta ha agrupat tots els cotxes rere el safety car. Ha estat el moment en què Verstappen ha aprofitat per avançar com un coet Hamilton, que quatres voltes més tard li ha tornat la jugada.

El set vegades campió del món s’ha llançat a la persecució de Bottas al qual s’ha cruspit en la volta 20. Amb els dos Mercedes al capdavant Red Bull ha decidit que Verstappen entrés abans a canviar el pneumàtic i això li ha permès prendre el segon lloc a Bottas. Hamilton, però, no ha estat en cap moment a l’abast del neerlandès, que ha entrat al box a dues voltes del final per posar pneumàtics tous i sumar almenys el punt de la volta ràpida. Vuit punts els separen ara a la general. Checo Pérez (Red Bull) ha estat quart; Lando Norris (McLaren), cinquè. Fernando Alonso (Alpine) ha fet el seu millor resultat des del seu retorn (8è).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)