Més motor

Setè lloc per a Àlex Palou en la segona cursa a Fort Worth

El vallesà ha ocupat el segon lloc en la primera meitat de la cursa

Àlex Palou (Honda) ha acabat en la setena posició la segona cursa en dos dies de l’Indy Car a l’oval de Texas, a Fort Worth. El mexicà de 21 anys Patricio O’Ward (Arrow McLaren SP) ha guanyat la cursa i és el quart vencedor en quatre proves del campionat, que viu un relleu generacional perquè després de Palou (24 anys), Colton Herta (Andretti Autosport) que en té 21també ha vençut i l’altre guanyador és el company d’equip del vallesà, Scot Dixxon (Chip Ganassi Racing), de 40 i que en la primera cursa a Texas sumava el seu 51è triomf en el campionat.

Palou, que sortia segon –en la primera cursa tenia la posició preferent– ha ocupat el segon lloc en la primera meitat de la cursa però una bandera groga en la volta 116 penalitzava Dixxon i el pilot vallesà, que eren primer i segon. Tres voltes després, Palou queia al sisè lloc i arribava a rodar vuitè. En la general de l’Indy Car és ara tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)