MotoGP

Quartararo és operat de l’avantbraç dret, i vol estar a punt per Le Mans

El GP de França de MotoGP es disputarà el dia 16

Fabio Quartararo s’ha operat de l’avantbraç dret per un síndrome compartimental i vol estar en el GP de França que es disputa el proper dia 16. El pilot francès es va enfonsar físicament en la cursa de MotoGP de diumenge passat en el GP d’Espanya quan anava líder. Va perdre tota la força en el braç dret i va baixar fins a la tretzena posició en que va finalitzar, cedint el lideratge de la categoria.

Fabio Quartararo va viatjar a Marsella on li van fer una ressonància magnètica i els metges li van recomanar que s’operés del síndrome compartimental, que provoca l’augment de la pressió muscular i fa que el braç perdi sensibilitat. El pilot francès ja va ser operat del mateix fa dos anys.

Fabio Quartararo vol iniciar la recuperació ràpidament i estar llest pel GP de França del dia 16. “El metge m’ha dit que l’operació ha anat molt bé. Tenc moltes ganes de començar a treballar en el braç i poder estar al cent per cent a Le Mans” ha comentat el pilot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)