Més motor

Sanz debuta amb un Mini 4x4 de raids i amb Oliveras de copilot a l’Andalusia Rally

Laia Sanz inicia avui l’Andalusia Rally al volant d’un Mini 4x4 de la categoria T1, la màxima de la modalitat dels raids. Com a copilot tindrà l’antic acompanyant de Nani Roma i expilot de motos Dani Oliveras. L’Andalusia Ral·li és puntuable per a la Copa del Món de Cross-Country i finalitza diumenge. La pilot catalana tornarà a conduir un cotxe després de debutar sobre quatre rodes amb un bugui lleuger a la Baja Dubai a mitjans de febrer i disputar fa un mes la primera cita de la Extreme E amb un vehicle elèctric a l’Àrabia Saudita..

“Estic molt contenta de córrer amb un Mini a Andalusia, perquè és una gran oportunitat per aprendre amb un vehicle competitiu. És una cosa totalment diferent al que he fet fins ara” ha explicat Laia Sanz. El seu cotxe serà un Mini John Cooper Works Ral·li de l’equip X-raid, un dels més competitius del Dakar. El seu objectiu en aquesta competició, segons ha reconegut la pilot, és fer quilòmetres i agafar confiança en un cotxe per preparar la propera cita de la Extreme E, que es disputarà el 29 i 30 de maig al Senegal. Respecte al seu copilot, Dani Oliveras, ha explicat: “Fa molts anys que conec en Dani, des que érem nens i els dos corríem en trial. Ens entenem a la perfecció. Comptar amb ell és una gran oportunitat; té experiència i navega molt bé. Només necessito acostumar-me a escoltar un copilot que està al teu costat i et va dient el que has de fer, una cosa que és molt nova per a mi.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)