MotoGP

Marc Márquez torna a liderar una sessió d’entrenaments de MotoGP

En una pista mullada el cerverí ha fet el millor temps en la FP3 del GP de França

Marc Márquez (Honda) ha tornat a encapçalar una sessió d’entrenaments de MotoGP i ha fet el millor registre en la FP3 del GP de França. Ho ha aconseguit en una pista mullada i en males condicions per la pluja que ha caigut. Tots han rodat amb pneumàtics de mullat i no s’ha millorat els registres de la primera jornada de divendres, tot i que la pista ha anat millorant mesura que han anat passant els minuts. El cerverí no estava al davant en una sessió d’un Gran Premi des del warm up del GP d’Espanya de l’any passat a Jerez, on després es va lesionar greument durant la cursa. Ha tornat fa dues curses i ja està al davant.

Marc Márquez ha fet un temps d’1:40.736 i ha superat per sis dècimes (0.613) l’italià Lorenzo Savadori (Aprilia). El millor temps de divendres va ser deu segons millor i el va aconseguir el francès Johann Zarco (Ducati) amb 1:31.747. Pol Espargaró (Honda) ha acabat cinquè en aquests tercers entrenaments a més de nou dècimes (0.935) del seu company d’equip.

En Moto3 tampoc s’han millorat els registres de la primera jornada i el millor temps l’ha fet el madrileny Adrian Fernández amb 1:54.228, més de dotze segons que el més ràpid de divendres, l’argentí Gabriel Rodrigo (Honda) amb 1:42.150. Jeremy Alcoba (Honda) ha acabat a més de tres segons i Xavier Artigas (Honda), que ha caigut dues vegades, a més de quatre.

En Moto2 la pista ha estat en millors condicions i després dels primers minuts els pilots han pogut posar pneumàtics de sec. No s’han millorat els temps, i el millor ha sigut el madrileny Raúl Fernández (Kalex) amb 1:38.239, a dos segons del millor registre de divendres de l’anglès Sam Lowes (Kalex) amb 1:36.307. Xavi Vierge (Kalex) ha sigut 18è a més d’un segon i mig i Albert Arenas (Boscoscuro) ha acabat 26è a gairebé dos segons i mig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)