MotoGP

Quatararo i Viñales porten les Yamaha als dos primers llocs en la qualificació

Han fet els seus temps en l’última volta. Marc Márquez ha lluitat per la posició preferent i sortirà sisè en el GP de França

Fabio Quartararo i Maverick Viñales han portat les seves Yamaha a les dues primeres posicions de la qualificació del GP de França. El francès ha sigut el més ràpid amb un temps d’1:32.600, mentre que el rosinc ha finalitzat a només 81 mil·lèsimes. Durant aquesta Q2 no ha plogut, i l’asfalt del circuit s’ha anat secant volta a volta i els millors registres han arribat en la darrera. Marc Márquez (Honda) ha fet un pas més endavant en la seva posada a punt en la seva tercera cursa després del retorn, i ha lluitat per la posició preferent. El cerverí ha marcat el seu millor temps amb 1:33.037, que el situava en el primer lloc, però s’ha vist superat en l’última volta, ha finalitzat sisè a quatre dècimes del primer (0.437), i sortirà des de la segona línia de la graella. El seu company d’equip Pol Espargaró, que ha caigut en la darrera volta, ha fet el vuitè temps a mig segon. El líder del mundial, l’italià Francesco Bagnaia (Ducati) ha disputat la Q1 i no ha pogut passar a lluitar per la pole i sortirà des de la setzena plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)