Fórmula 1

Leclerc fa la posició preferent a casa, i destrossa el seu Ferrari

El monegasc ha superat per dues dècimes Verstappen, i el líder del mundial, Hamilton, només és setè

Charles Leclerc (Ferrari) sortirà des de la primera posició en el GP de Mònaco, i ha sigut profeta a casa seva malgrat l’accident que ha patit en els darrers instants i en el que ha destrossat el seu monoplaça contra una tanca. El monegasc ha fet un temps d’1:10.346 i ha superat per dues dècimes (0.230) al neerlandès Max Verstappen (Red Bull), que sortirà al seu costat en la graella. El madrileny Carlos Sainz (Ferrari) ha fet la seva millor qualificació de l’any i ha ocupat la quarta posició a dues dècimes i mitja del seu company d’equip (0.265). Els Mercedes, com en els entrenaments lliures, no han estat fins i el millor ha sigut el fines Valtteri Bottas en la tercera posició, a 0.255. El líder del mundial, l’anglès Lewis Hamilton, només ha pogut fer el setè millor temps a més de set dècimes (0.749) del monegasc.

L’asturià Fernando Alonso (Alpine) ha continuat amb els problemes que ha tingut en les sessions d’entrenaments i ha quedat eliminat en la Q1. Demà sortirà des de la dissetena posició. L’alemany Mick Schumacher (Haas) no ha pogut disputar la qualificació ja que en els tercers entrenaments lliures ha topat contra les tanques, ha fet malbé el monoplaça i no l’han pogut reparar a temps. Sortirà l’últim.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)