MotoGP

Mor el pilot suís de Moto3 Jason Dupasquier, accidentat dissabte a Mugello

No s’ha pogut recuperar de les greus lesions que va patir ahir en la caiguda en els entrenaments

Tot just acabada la cursa de Moto3, s’ha fet oficial que el pilot suís de 19 anys de la categoria Jason Dupasquier (KTM) no s’havia pogut recuperar de les lesions que es va fer ahir arran de la caiguda en els entrenaments i ha mort en l’hospital de Florència. “Ens estristeix profundament informar de la pèrdua de Jason Dupasquier. En nom de tota la família de MotoGP, enviem la nostra estima al seu equip, a la seva família i als éssers estimats. Et trobarem molt a faltar, Jason. Viatgeu en pau”, segons la nota emesa pels organitzadors.

Abans de la cursa de Moto3, l’equip Prüstel al qual pertanyia el pilot suís Jason Dupasquier ja havia decidit no participar en la cursa. Mentre Dupasquier continuava en estat crític a l’Hospital de Florència, els integrants de l’equip, entre els quals es troba el japonès Ryusei Yamanaka, han decidit no disputar la cursa, així com el seu compatriota Thomas Luthi, pilot de Moto2, en senyal d’ànim i amb l’esperança que el pilot es pogués recuperar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)