Més motor

La catalana Belén Garcia s’estrena en les W-Sèries aquest dissabte a Àustra

La pilot de l’Ametlla del Vallès serà una de les divuit participant en el retorn d’aquest campionat

La catalana Belén Garcia s’estrenarà aquest cap de setmana en les W-Sèries que tornen a la competició en el Red Bull d’ Spielberg (Austría) després de dos anys d’absència. La pilot de l’Ametlla del Vallès disputarà per primera vegada aquesta competició femenina de monoplaces que es farà de manera paral·lela durant vuit proves del mundial de Fórmula 1. La primera serà a la pista austríaca aquest cap de setmana. Belén García, de 21 anys, va guanyar el trofeu femení de F4 del 2019 y va ser la primera dona en guanyar una cursa en un campionat FIA de monoplaces.

Les W-Sèries no es disputen des que va acabar el primer campionat l’agost del 2019 i l’anglesa Jamie Chadwick va ser la primera campiona. En aquesta edició defensarà el títol en una graella de 18 pilots entre les que també hi han la catalana Belén Garcia, la pilot de Denia Marta García, que al 2019 va guanyar una prova i va ser tercera en la general, i la valenciana Nerea Martí, que també debuta.

Desprès d’aquesta primera cursa de dissabte s’en farà una altre la setmana següent en el mateix circuit i després s’anirà a Silverstone, Hungaroring, Spa-Francorchamps, Zandvoort, Austin i Mèxic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)