MotoGP

Es cancel·la el GP de Japó i en el seu lloc entra el d’Austin

Es farà de l’1 al 3 d’octubre i el GP de Tailàndia es retarda una setmana

El GP del Japó es cancel·la per les restriccions del país per culpa de la pandèmia, i en el seu lloc entra el GP de les Amèriques que es farà a Austin. La federació internacional (FIM). l’Associació d’Equips del Mundial (IRTA) i l’empresa organitzadora Dorna Sports ho han anunciat avui.

El GP de les Amèriques estava com a reserve i amb la cancel·lació del de Japó entra en el calendari,i es disputarà de l’1 al 3 d’octubre. Degut a aquest canvi el GP de Tailàndia es farà una setmana més tard del previst i serà del 15 al 17 d’octubre.

Les proves que faltes a partir d’ara en el nou calendari són: 27 de juny GP dels Països Baixos a Assen, 8 d’agost GP d’Estíria a Spielberg, 15 d’agost GP d’Àustria a Spielberg, 28 d’agost GP de la Gran Bretanya a Silverstone, 12 de setembre GP d’Aragó a MotorLand, 19 de setembre GP de San Marino a Misano, 3 d’octubre GP de les Amèriques a Austin, 17 d’octubre GP de Tailàndia a Chang International, 24 d’octubre GP d’Austràlia a Phillip Island, 31 d’octubre GP de Malàisia a Sepang i 14 de novembre GP de la Comunitat Valenciana a Xest.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)