MotoGP

Viñales parla al circuit

Motor. Signa la brillant posició preferent a Assen en el GP dels Països Baixos en una lluita aferrissada amb Quartararo amb les Yamaha a tot drap

Maverick Viñales (Yamaha) va confirmar expectatives i sensacions i va signat la posició preferent al circuit d’Assen en el Gran Premi dels Països Baixos amb un temps estratosfèric d’1:31.814 que estableix un nou rècord del circuit. En una pugna frenètica en què les Yamaha van arrodonir una exhibició, el català va evitar que el seu company d’equip Fabio Quartararo (Yamaha) –1:31.855– obtingués la sisena pole del 2021. El rosinc, que el cap de setmana passat va sortir penúltim a Sachsenring, ha passat de l’ofuscació i les declaracions explícites posant el crit al cel pel tracte discriminatori que rebia del seu equip, a un cap de setmana de somni. No celebrava una posició preferent des del Gran Premi de l’Emília-Romanya del 2020. El tercer millor temps el va obtenir l’italià Fancesco Bagnaia (Ducati) amb 1:32.116. Marc Márquez (Honda), campió ressorgit a Alemanya, no va accedir a la Q2 i va caure, altre cop sense conseqüències aparents, per segon cop en el cap de setmana en la Q1.

El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) va signar la primera posició preferent de la seva carrera en un darrer gir brutal en què va batre el rècord del circuit en la categoria amb 1:41.194. L’altre català, Xavier Artigas (Honda) va ser novè. Alcoba va establir el millor temps durant un bon tram de la sessió però es va veure relegat al quart lloc abans de jugar-s’ho tot en un darrer gir en què es va situar a roda de Dennis Foggia (Honda), tercer a 0.278. Desè en el mundial i quart a Alemanya, el jesusenc espera arrodonir el seu gran cap de setmana abans de l’aturada estival.

En Moto2, el madrileny Raúl Fernández (Kalex) va aconseguir la seva quarta pole de la temporada amb 1:36.356. Albert Arenas (Boscoscuro) sortirà setzè després d’una caiguda sense conseqüències en la Q2.

MOTO3

El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) esclata i celebra la primera ‘pole’ de la seva carrera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)