Més motor

A Belén Garcia se li escapa el podi però no el protagonisme en les WSeries

Ha acabat quarta en l’estrena de la categoria, a Spielberg, després d’una remuntada estel·lar

La catalana Belén Garcia ha estat la protagonista indiscutible de la primera cursa de les WSeries que s’acaba de disputar a Spielberg. La pilot de l’Ametlla del Vallès, que ha arrencat tercera, ha caigut a la novena posició per una sortida de pista i ha protagonitzat una remuntada memorable fins al quart lloc, plena d’agressivitat, aprofitant la intervenció del cotxe de seguretat, que ha reagrupat la cursa.

Garcia ha perdut el tercer lloc en l’arrencada però l’ha recuperat en la primera frenada i ha pressionat la seva companya Sarah Moore fins que s’ha enfilat en un piano i el seu monoplaça ha perdut l’equilibri que tenia fins aquell moment. Superat l’equador de la cursa, una sortida de pista l’ha enviat a la novena posició. Però no s’ha arronsat i, un cop ha recuperat els pneumàtics, ha iniciat la remuntada. Els tres primers llocs els han ocupat les angleses Alice Powell, Sarah Moore i la pìlot de Liechtenstein Fabienne Wohlwend, que ha entrat a sis dècimes a davant de Garcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)