MotoGP

Foggia domina a Assen i Alcoba, que tenia la “pole”, queda lluny del podi

El líder del mundial, Pedro Acosta, ha tornat a protagonitzar una gran remuntada tot i la caiguda d’ahir en la qualificació

Dennis Foggia (Honda) ha completat un gran premi gairebé perfecte a Assen i ha assolit la segona victòria de la temporada en Moto3 controlant els seus rivals i rematant la feina en una gran volta final. El podi l’han completat Sergio Garcia (Gas Gas) i Romano Fenati (Husqvarna), que ha pogut recuperar-se tot i una long lap. El líder del mundial, Pedro Acosta (KTM), ha fet una altra de les seves exhibicions avançant del 22è lloc de la graella al quart lloc final després de ser dubte fins a última hora per la caiguda d’ahir en els entrenaments. Manté el domini en la general.

El tortosí d’Honda Jeremy Alcoba (10è), que sortia des de la posició preferent, ha anat perdent posicions i ha quedat definitivament apartat de la lluita pel podi després d’una caiguda davant seu en què s’han vist implicats Toba, Migno i Antonelli. Xavier Artigas (Honda) ha fet una primera meitat de gran premi excel·lent en què s’ha vist fins i tot tercer, però no ha pogut seguir el ritme dels millors en la part decisiva i s’ha hagut de conformar amb el novè lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)