MotoGP

Raúl Fernández lidera a Assen el quart doblet en Moto2 de KTM Ajo

Xavi Vierge ha remuntat disset posicions i ha vuitè, quatre llocs per davant d’Albert Arenas, que tampoc ha comès errors

El pilot madrileny Raúl Fernández (Kalex) ha estat el vencedor en Moto2 del gran premi d’Assen al davant del seu company a l’equip Red Bull KTM Ajo Remy Gardner, que anirà de vacances com a líder destacat del mundial. El podi l’ha completat un altre espanyol, Augusto Fernández (Kalex), un dels pilots més agressius en un gran premi amb pocs incidents en què els pilots han rebaixat tots els rècords gràcies al nou asfalt del llegendari circuit dels Països Baixos. El vencedor, que ha sortit des de la posició preferent, ha perdut posicions en les primeres voltes però ha remuntat de forma imparable.

Xavi Vierge (Kalex), que ha sortit de lloc 25, ha fet una cursa de menys a més i ha acabat vuitè. També Albert Arenas (Boscoscuro) ha pogut avançar alguns pilots i ha repetit el 12è lloc del gran premi de Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)