MotoGP

Yamaha confirma l’adeu de Maverick Viñales a finals de temporada

El pilot va dir ahir que amb la marca japonesa no podia desplegar tot el seu potencial i el seu destí més probable pel 2022 sembla Aprilia

Les declaracions de Maverick Viñales d’ahir a Assen assegurant que a Yamaha no podia desplegar tot el seu potencial han tingut avui mateix una conseqüència directa. La marca japonesa ha confirmat que el pilot no complirà al 2022 el seu darrer any de contracte després que les dues parts hagin arribat a un acord per extingir-lo. El destí més probable és Aprilia, equip que ha expressat públicament l’interès pel pilot com a company d’Aleix Espargaró.

Viñales ha estat pilot de Yamaha durant cinc temporades, període en què ha sumat vuit victòries, 24 podies i 13 posicions preferents. “A petició del pilot, Yamaha ha acordat posar punt i final anticipadament al seu contracte de dos anys. Les dues parts es comprometen a posar el seu màxim esforç durant la resta de la temporada de MotoGP per acabar la relació amb una nota alta”, assenyala la marca en el seu comunicat oficial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)