Més motor

Belén Garcia sortirà des del desè lloc en la segona prova de les WSèries

La catalana s’ha quedat a vuit dècimes del millor registre en la qualificació

Belén Garcia sortirà des de la desena posició en la segona cursa de les WSèries, que com la primera es disputa en el circuit Red Bull Ring d’Spielberg, a Àustria. La pilot de l’Ametlla del Vallès, de l’Scuderia W, ha acabat amb un temps d1:29.348 i s’ha quedat a vuit dècimes (0.875) del millor registre. La seva darrera volta ha sigut millor però l’hi han anul·lat el temps per excedir els limits de la pista. El primer lloc en la graella és per l’anglesa Jamie Chadwick, la campió de la primera edició, que ha fet un temps d’1:28.473.

La valenciana Nerea Martí ha acabat la qualificació en el cinquè lloc a mig segon de la primera (0.540) i l’alacantina Marta Garcia sortirà setena, i s’ha quedat a sis dècimes (0.636).

En els entrenaments lliures que s’han fet al matí Belén Garcia ha fet el vuitè temps (1:29.651) i s’ha quedat a nou dècimes del millor registre de l’anglesa Jamie Chadwick (1:28.728).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)