Més motor

Roger Torrent és el nou president del Circuit de Barcelona-Catalunya

La proposta ha sigut del Govern de la Generalitat i ha estat aprovada pel Consell d’Administració de Circuits de Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya ja té nou president, Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. El Consell d’Administració de Circuits de Catalunya, S.L. ha ratificat el seu nomenament que havia estat proposat pel Govern de la Generalitat, i pren el relleu a l’anterior president Ramon Tremosa. D’aquesta manera es reprodueix l’esquena que es va iniciar després de la dimissió de Maria Teixidor al setembre de l’any passat que va ser quan va entrar Ramon Tremosa, llavors conseller d’Empresa i Coneixement.

Roger Torrent va néixer a Sarrià de Ter l’any 1979 i ha estat vinculat des de jove a la política municipal, i l’any 1999 va ser regidor a l’Ajuntament de Sarrià de Ter i el 2007 va ser l’alcalde. Després va fer el salt al Parlament de Catalunya i al 2018 va assumir la presidència del Parlament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)