Fórmula 1

Hamilton sortirà primer en la cursa a l’esprint que s’estrena en el GP de la Gran Bretanya

Ha superat per 75 mil·lèsimes Verstappen en la qualificació

Lewis Hamilton (Mercedes) ha posat en peu al nombrós públic que ha omplert les graderies del circuit de Silverstone al fer el millor temps en la qualificació, i sortirà primer en l’estrena de la cursa a l’esprint que es disputarà demà en el GP de la Gran Bretanya. L’anglès ha fet un temps d’1:26.134 i ha superat per 75 mil·lèsimes el líder del mundial, Max Verstappen (Red Bull), que ha acabat segon. Aquesta cursa de només 17 voltes decidirà el pilot que ocupi la posició preferent i la resta de la graella de la cursa de diumenge.

Carlos Sainz (Ferrari) no ha estat bé en la Q3 i sortirà des de la novena posició en aquesta cursa a l’esprint. El madrileny s’ha quedat a més de vuit dècimes (0.873) del millor. La sorpresa de la jornada l’ha protagonitzat l’anglès George Russell (Williams) que ha aconseguit el vuitè millor temps, just per davant de Carlos Sainz.

L’asturià Fernando Alonso (Alpine) s’ha quedat en la Q2, ocupant l’onzena posició, i a només 25 mil·lèsimes de la desena plaça i d’entrar a la Q3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)