Més motor

Joan Pedrero és quart en motos i Nani Roma, cinquè en cotxes, a la Baja Aragó

Joan Pedrero (Rieju) ha obtingut el millor resultat d’un pilot català en la de la Baja Aragó, que s’ha disputat avui per pistes de Terol. El maresmenc ha acabat quart en la categoria de motos, a 11:15 del guanyador, Joan Barreda (Honda). El podi ha quedat relativament lluny, ja que Santolino i Schareina han acabat segon i tercer, a 4:11 i 4:12 del guanyador.

En l’apartat de cotxes, Nani Roma i Àlex Haro (BRX Hunter) han acabat cinquens. L’equip català ha finalitzat a només 7:08 dels guanyadors, Al-Attiyah-Baumel (Toyota), que han aprofitat l’avaria en la direcció assistida de Sébastien Loeb en l’última especial. El company de Roma, copilotat per Fabian Lurquin, aspirava a donar la victòria a l’equip Hunter però ha perdut més de 10 minuts i ha finalitzat setè. Rere Al-Attiyah, el podi l’han completat Ekstrom-Berqvist (Mini) i Al Rajhi-Orr (Toyota). Isidre Esteve i Txema Villalobos han situat el Toyota Hilux en 13è lloc, a 28:21 del guanyador, en el millor resultat d’Esteve en la prova aragonesa en les seves quatre participacions al volant d’un cotxe. Gerard Farrés-Armand Monleon (Can Am) han estat 24ns i cinquens en l’apartat de buguis lleugers, en la qual Gael Queralt i Marc Solà (Can Am) han estat desens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)