Fórmula 1

Hamilton torna a fer la posició preferent i Verstappen sortirà tercer

Els dos Mercedes han ocupat els dos primers llocs

Lewis Hamilton ha tornat a fer la posició preferent després de sis Grans Premis en que no ho aconseguia. La darrera vegada va ser en el GP d’Espanya en el circuit de Catalunya quan va aconseguir la número 100. L’anglès ha fet un temps d’1:15.419 i ha quedat per davant del seu company en l’equip Mercedes Valtteri Bottas que s’ha quedat a tres dècimes (0.315). La tercera posició l’ha ocupat Max Verstappen (Red Bull) a més de quatre dècimes (0.421) del seu rival. La lluita d’estratègies entre l’anglès i el neerlandès –els dos primers del mundial–, han començat abans de la cursa, ja que Lewis Hamilton sortirà amb els pneumàtics mitjans i Marx Verstappen amb els tous i podria intentar superar als dos Mercedes en la sortida.

Fernando Alonso s’ha classificat per la Q3 de manera brillant i sortirà des de la novena posició ja que ha fet 1:16.715 a més d’un segon del primer (1.296). Carlos Sainz ha tingut un accident en la Q2, ha xocat amb les proteccions i s’ha mostrat la bandera vermella. El madrileny no ha tingut problemes físics, però el Ferrari s’ha fet malbé. L’accident ha sigut en la darrera corba quan intentava la volta ràpida i com que no ha pogut fer cap temps sortirà des de la quinzena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)