Fórmula 1

El GP del Japó de F1 es cancel·la per segon any consecutiu

El govern japonès ho ha demanat per l’increment de casos de la Covid-19. S’havia de disputar el 10 d’octubre

Els responsables del mundial de Fórmula 1 han confirmat que el GP del Japó s’ha cancel·lat definitivament. El govern japonès ho ha demanat per l’increment de casos de la Covid-19 en el país. La prova s’havia de disputar el 10 d’octubre en un tercer cap de setmana consecutiu de competició després dels grans premis de Rússia i Turquia. L’any passat tampoc es va disputar aquest gram premi japonès. L’anunci arriba un dia després que el govern japonès hagi decidit ampliar al menys fins el 12 de setembre l’estat d’emergència vigent en les regions més poblades entre les que hi ha la prefectura de Mie on està el circuit.

La cancel·lació de la cursa de Suzuka arriba després que la F1 s’hagués compromès a imposar unes condicions especials a tot el personal que viatges al Japó, com els test d’entrada al país, desplaçaments només entre els hotels i el circuit, sense possibilitat d’anar de compres no de visita per la ciutat.

La F1 està estudiant diferents possibilitats per substituir aquesta prova en el calendari, encara que fos en una altre data lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)