Fórmula 1

Bottas guanya la cursa esprint però Verstappen sortirà primer demà a Monza

La sanció per canvi de motor a Mercedes situa l’holandès com a gran favorit en una mala jornada per al seu rival, Hamilton

Valtteri Bottas (Mercedes) s’’ha imposat en la cursa esprint de Monza i ha sumat els tres punts corresponents però la pole serà per a Max Verstappen (Red Bull), segon avui i que amplia a cinc punts la diferència en el campionat respecte Hamilton (Mercedes). Bottas sortirà últim per la decisió de l’escuderia alemanya de canviar el seu motor i Hamilton, que en una molt mala sortida ha estat avançat per Verstappen i els McLaren de Ricciardo i Norris, ho farà en el quart lloc, una situació molt complicada per remuntar ja que Monzo és un circuit on els avançament són realment complicats.

Més enllà de la sortida i un petit accident de Gasly quan lluitava amb Hamilton la cursa ha tingut poca emoció. Rere Hamilton s’han classificat els Ferrariu de Leclerc i Sainz, l’Alfa Romeo de Giovinazzi i el Red Bull de Checo Pérez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)