Trial

Bou, a un punt del títol mundial

Motor. El pilot de Montesa repeteix victòria en la segona jornada del gran premi d’Espanya i ho té tot de cara per encadenar a Portugal el seu quinzè campionat

Toni Bou (Montesa) es va imposar ahir en la segona jornada del gran premi d’Espanya a la Pobladura de las Regueras i només necessitarà un punt en el proper gran premi, a Portugal, per encadenar el seu quinzè títol mundial. Adam Raga (TRRS), l’únic home que li pot prendre el títol, va ser tercer, rere Jaime Busto (Vertigo), que va lluitar amb el campió fins la penúltima zona. Miquel Gelabert (Gas Gas) va ser sisè i Jeroni Fajardo (Sherco), novè.

En la categoria femenina Laia Sanz (Gas Gas), vencedora el dissabte, va ser superada aquesta vegada per Emma Bristow, la seva gran rival pel títol mundial, que es decidirà també en el proper gran premi. El podi el va completar la pilot de Terrassa Sandra Abellán.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)