MotoGP

Bagnaia continua en ratxa i fa la ‘pole’ de MotoGP a Misano

El millor català ha sigut Pol Espargaró, sisè, i Marc Márquez i Aleix Espargaró han caigut en la qualificació

Francesco Bagnaia ha fet la tercera posició preferent d’aquest any, la segona consecutiva, en MotoGP i continua en ratxa. L’italià de Ducati, que va guanyar l’últim gran premi, ha estat el més ràpid en la Q2 amb un temps d’1:31.065, nou rècord del circuit de Misano on es disputa el GP de San Marino. La segona posició ha sigut per una altre Ducati, la de l’australià Jack Miller, a dues dècimes (0.249), mentre que el líder del mundial, el francès Fabio Quartararo (Yamaha), ha acabat tercer a tres dècimes (0.302), abans de caure en el seu darrer intent de fer una volta ràpida.

També han caigut quan intentaven millorar els seus temps Marc Márquez (Honda) i Aleix Espargaró (Aprilia), i han acabat setè i vuitè respectivament. El millor català ha sigut Pol Espargaró (Honda) que sortirà des de la sisena posició, i s’ha quedat a més de vuit dècimes del millor temps. Els catalans han quedat agrupats, ja que Àlex Rins (Suzuki) ha sigut novè i Maverick Viñales, que havia dominat els entrenaments el primer dia amb la seva Aprilia, sortirà des de la desena posició.

Marc Márquez ha hagut de passar per la Q1 però l’ha superat amb un temps d’1:32.372 i ha pogut disputar la Q1. El seu germà Àlex Márquez (Honda) no ha pogut passar i sortirà el dinovè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)