MotoGP

Quarta victòria i segona consecutiva de Foggia en Moto3

L’italià es situa segon de la general després de guanyar en el GP de San Marino

Dennis Foggia (Honda) ha sumat la seva quarta victòria de la temporada i segona consecutiva en Moto3 al imposar-se en el GP de San Marino que es disputa en el circuit de Misano. L’italià ha dominat la segona part de la cursa, després que en la primera el seu compatriota Romano Fenati (Husqvarda) que tenia la posició preferent, s’hagi escapat en solitari i ha caigut a del voltes del final. La segona posició ha sigut pel també italià Niccolò Antonelli (KTM), i ha completat un triplet italià en el podi Andrea Migno (Honda) tercer.

Xavier Artigas (Honda) ha abandonat pel dolor provocat per la caiguda de l’últim gran premi. El pilot de Sant Andreu de la Barca sortia sisè i s’ha mantingut en el grup del davant fins la volta sis en que ha començat a perdre terreny. L’han sancionat amb una volta llarga per sortir del límits en la volta nou i en la quinze ha plegat. El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) ha sortit molt enrere, el 24è, i només ha recuperat fins a la setzena plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)