Més motor

Palou acaba segon a Laguna Seca i amplia l’avantatge en la general de l’IndyCar

El català supera ara de 35 punts el mexicà O’Ward quan només queda una cursa i 54 punts en joc pel final del campionat

Àlex Palou ha fet un pas més cap el títol de l’IndyCar amb la segona posició que ha aconseguit en el GP de Monterey disputat en el circuit de Laguna Seca. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ha ampliat en deu punts la seva avantatge al capdavant de la general i ara supera al mexicà Pato O’Ward per 35 punts, i per 48 al nord-americà Josef Newgarden, que també aspiren al títol. Només queda la cursa de Long Beach el proper diumenge amb 54 punts en joc.

El català ha sortit des de la quarta posició i en la volta 11 de les 95 que s’havien de fer ja s’ha situat segon. Àlex Palou sempre s’ha mantingut en aquesta posició i només l’ha deixat de manera momentània en les aturades per canviar pneumàtics. Per davant sempre ha estat el nord-americà Colton Herta, finalment guanyador, al que el català ha inquietat en algunes voltes. En les darreres voltes Àlex Palou ha vist com el francès Romain Grosjean se l’hi apropava molt i s’ha hagut de defensar situat pilots doblats entre mig d’ells, però mai l’ha pogut atrapar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)