Superbikes

Mor en un accident a Jerez el jove pilot Dean Berta Viñales, cosí de Maverick Viñales

El pilot empordanès de 15 anys Dean Berta Viñales, cosí del pilot de MotoGP Maverick Viñales, ha mort aquest matí al circuit de Jerez quan participava en la cursa 1 de Supersport 300 corresponent al mundial de superbike, categoria en la qual debutava enguany amb l’equip Viñales Racing Team, liderat pel pare de Maverick. El de Palau-Saverdera ha tingut un accident en què també s’hi han vist involucrats quatre pilots més: Carrión, Mogeda, Khouri i Ruiz. Viñales ha caigut en el primer revolt del traçat quan faltaven tres voltes per al final de la cursa en la qual s’estava decidint el títol i ha patit greus lesions al cap i el tòrax. Ha estat traslladat en helicòpter a l’hospital de Sevilla, però no li han pogut salvar la vida. La cursa s’ha donat per finalitzada de seguida i la jornada ha quedat suspesa.

Dean Berta Viñales estava gaudint d’una ratxa recent de bones actuacions en la seva temporada com a debutant en el campionat del món FIM Supersport 300. Havia aconseguit un quart lloc en la cursa 2 de Magny-Cours i continuat després amb un sisè lloc en la cursa 2 de Barcelona-Catalunya, després d’haver establert la volta més ràpida en la cursa 1. A Jerez, lluitava amb el grup capdavanter i havia segellat el seu millor resultat en una Superpole.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)