Fórmula 1

Hamilton domina els lliures després de canviar part del motor i perdrà deu llocs a la sortida

Lewis Hamilton ha dominat les dues primeres sessions d’entrenaments lliures del GP de Turquia després d’haver canviat una part del motor del seu Mercedes, la unitat de combustió interna, i tindrà una penalització de deu llocs en la graella de sortida de diumenge. L’anglès ha fet 1:24.178 en la sessió del matí i 1:23.970 en la de la tarda, i ha superat per una dècima i mitja (0.166) Charles Leclerc (Ferrari) que ha sigut el segon més ràpid el primer dia. Max Verstappen (Red Bull), que lluita amb Lewis Hamilton pel títol mundial, només ha fet el cinquè millor temps amb 1:24.439, a més de sis dècimes del líder del campionat (0.635).

Carlos Sainz ha canviat tot el motor del seu Ferrari i sortirà des de la darrera posició de la graella. El madrileny ha fet 1:24.860 en la sessió del matí i a la tarda no ha millorat (1:24.903) i ha fet el dotzè temps a més d’un segon del millor. Fernando Alonso (Alpine) ha acabat en la cinquena posició (1:24.660).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)