Fórmula 1

Hamilton fa la ‘pole’ i sortirà onzè a Turquia per la penalització

L’anglès ha superat per una dècima Bottas, que sortirà primer, i per tres Verstappen

Lewis Hamilton ha fet la posició preferent en la qualificació del GP de Turquia, la quarta de la temporada, i sortirà des de l’onzena posició en la cursa per la penalització de deu llocs per haver canviat part del motor del seu Mercedes. L’anglès ha fet un temps d’1:22.868 i ha superat per una dècima al seu company d’equip Valtteri Bottas, que demà ocuparà la primera posició de la graella. El rival en la lluita pel mundial de Lewis Hamilton, Max Verstappen (Red Bull), ha sigut el tercer més ràpid a tres dècimes i sortirà des de la segona posició. El neerlandès intentarà mantenir-se per davant de l’anglès , que buscarà la remuntada, per tornar a situar-se líder del mundial, ja que només està dos punts per darrera.

Fernando Alonso i el seu Alpine ha fet una gran qualificació i han marcat el sisè millor temps a només dis dècimes de la pole. Carlos Sainz, que va canviar tot motor i sortirà l’últim, s’ha quedat en la Q2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)