Fórmula 1

De la ‘pole’ a l’onzè lloc

Fórmula 1. Hamilton és el més ràpid, i perd deu llocs en la sortida del GP de Turquia per haver canviat part del motor. Bottas hereta la posició

Lewis Hamilton sortirà des de l’onzena posició del GP de Turquia per la penalització de deu llocs per haver canviat part del motor del seu Mercedes. L’anglès va fer la posició preferent amb un temps d’1:22.868 i va superar per una dècima el seu company d’equip Valtteri Bottas, que hereta la primera posició de la graella de sortida. Al costat del finlandès i en la segona posició estarà Max Verstappen (Red Bull), el rival de Lewis Hamilton en la lluita pel mundial. El neerlandès va fer el tercer temps a tres dècimes, i buscarà mantenir-se al davant de l’anglès, que buscarà la remuntada, per tornar a situar-se líder del mundial, ja que només està a dos punts.

Fernando Alonso (Alpine) va fer una gran qualificació, va fer el sisè temps i sortirà cinquè. Carlos Sainz, que va canviar tot el motor, sortirà l’últim per la penalització.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)