Més motor

Doble victòria de Josep Garcia a Portugal que el situen líder del mundial d’Enduro 2

Josep Garcia (KTM) ha guanyat les dues proves que s’han disputat aquest cap de setmana en el GP de Portugal i s’ha situat com a nou líder de la categoria Enduro 2. El pilot de Súria ha estat primer absolut en les dues curses per davant del britànic Brad Freeman (Beta) –de la categoria Enduro 3–, al que ha deixat a més de 53 segons en la primera i a només 2 segons en la segona.

Quan només queden les dues proves del GP de França –40 punts en joc–, que es disputa el proper cap de setmana, Josep Garcia s’ha situat com a nou líder d’Enduro 2 amb 22 punts d’avantatge sobre l’australià Will Ruprecht (TM), l’anterior líder. En l’últim gran premi es jugarà el títol d’Enduro 2 i també aspira al d’Enduro GP en el que va segon amb 164 punts, per darrera de Brad Freeman (180).

En la categoria d’Enduro 3 el lleidatà Jaume Betriu (KTM) ocupa la segona posició, després de dues setenes places a Portugal, i té poques possibilitats d’atrapar Brad Freema, 200 per 168 punts, en el GP de França. En aquesta darrera prova del mundial Laia Sanz (Gas Gas), que va líder, pot conquerir un nou títol d’Enduro femení. Aquesta categoria no s’ha disputat a Portugal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)