MotoGP

Els aspirants al títol de MotoGP, Quartararo i Bagnaia, passaran per la Q1

Xavier Artigas lidera per primera vegada uns entrenaments de Moto3

Els dos aspirants al títol de MotoGP, Fabio Quartararo (Yamaha) i Francesco Bagnaia (Ducati), hauran de passar per la Q1 ja que no han estat entre els deu millors després dels tres entrenaments lliures del GP d’Emilia Romagna. La pluja que ha caigut a estones i la pista mullada ha estat un problema pel francès, líder del mundial, que sempre baixa el seu rendiment en aquestes condicions. Quartararo, que demà pot guanyar el títol, només ha acabat amb el 15è temps (1:41.275) i per primera vegada aquesta temporada no passa directament a la Q2. Bagnaia tampoc ha estat fi i ha sigut l’onzè (1:41.121) i per 136 mil·lèsimes no ha estat entre els deu millors.

Les tres primeres posicions dels entrenaments han sigut per tres Ducati, amb Johann Zarco essent el més ràpid (1:40.384). Marc Márquez (Honda) ha acabat amb el cinquè millor registre a menys de cinc dècimes del millor temps. Meverick Viñales (Aprilia), Àlex Márquez (Honda) i Àlex Rins (Suzuki), que ha caigut, disputaran la Q1.

Xavier Artigas (Honda) ha liderat per primera vegada uns entrenaments de Moto3. Ha sigut el més ràpid sobre la pista mullada de Misano amb 1:51.428, superant per més de tres dècimes el segon, el japonès Yuki Kunii (Honda). Jeremy Alcoba ha sigut 20è i passarà per la Q1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)