MotoGP

Bagnaia fa la posició preferent i Quarataro sortirà quinzè a Misano

Tres Ducati ocupen les tres primeres posicions amb Pol Espargaró en el quart lloc

Francesco Bagnaia (Ducati), segon del mundial, sortirà des de la posició preferent en el GP d’Emilia Romagna mentre que Fabio Quartararo (Yamaha), que va líder i pot guanyar el títol en la cursa de demà, ho farà des de la quinzena plaça. Tots dos han disputat la Q1, i mentre que l’italià l’ha superat i després ha fet el millor temps en la Q2 (1:33.045), el francès no ho ha pogut fet i ocuparà la pitjor posició en una graella de sortida des que corre en MotoGP, l’any 2019. Aquesta és la cinquena pole de Francesco Bagnaia i la quarta de manera consecutiva.

Les tres primeres posicions de la qualificació han estat ocupades per Ducati. Darrera Bagnaia, segon ha sigut Jack Miller a 25 mil·lèsimes, mentre que Luca Marini ha sigut tercer a 85. La quarta posició, a més de dues dècimes, ha sigut per Pol Espargaró (Honda). El seu company d’equip Marc Márquez sortirà setè. El cerverí ha caigut per segona vegada en aquesta jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)