Trial

Toni Bou, intractable

Motor. El pilot de Piera s’imposa en l’X-Trial d’Andorra la Vella i fa el primer pas cap al trentè títol mundial de la seva carrera

El pilot de Repsol Honda Toni Bou va segellar la victòria al Poliesportiu d’Andorra i va fer el primer pas per revalidar el títol del mundial d’X-Trial que li permetria arrodonir el seu nombre de corones fins a la trentena (15 a l’aire lliure i 15 més en pista coberta). El pilot de Piera va estar intractable tant en la semifinal com en la final, en què es va imposar a Adam Raga (TRRS) sense cometre ni una sola errada. El d’Ulldecona va cometre dos fiascos i un punt de penalització. La tercera plaça va ser per al basc Jaime Busto. “Estic molt content per aquesta victòria. L’inici d’aquesta temporada està sent increïble. M’he sentit molt còmode i agraeixo el suport de l’afició”, va comentar Bou, que el 21 de novembre pot certificar un nou títol al Palau Sant Jordi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)