MotoGP

Bagnaia domina i guanya en MotoGP i Quartararo, el campió, cau

Àlex Márquez fa una gran cursa, lluita pel podi i acaba quart en el GP de l’Algarve que acaba amb bandera vermella

Francesco Bagnaia (Ducati), ha dominat tota la cursa de MotoGP del GP de l’Algarve i ha sumat sense problemes la seva tercera victòria aquesta temporada. La cursa ha acabat a dues voltes pel final perquè s’ha mostrat una bandera vermella per la caiguda i del valencià Iker Lecuona (KTM), que ha fet caure al portuguès Miguel Oliveira (KTM). El flamant campió mundial, Fabio Quartararo (Yamaha), no ha pogut celebrat el títol que va guanyar en l’últim gran premi amb una bona cursa. El francès mai ha estat entre els primers i ha caigut a cinc voltes del final i per primera vegada aquesta temporada s’ha quedat sense puntuar.

Àlex Márquez (Honda) ha fet una gran cursa, ha lluitat pel podi i durant moltes voltes ha anat tercer. Al final ha finalitzat quart a poques centèsimes de Jack Miller (Ducati), tercer. Pol Espargaró (Honda) ha acabat sisè i Àlex Rins (Suzuki) vuitè. Ducati ha guanyat el títol de constructors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)