MotoGP

Gardner guanya el títol de Moto2 i imita el seu pare Wayne

Remy Gardner (Kalex) ha guanyat el títol mundial de Moto2, l’únic que quedava pendent, al finalitzar desè de la cursa del GP del País Valencià. L’australià tenia marge fins a la tretzena posició i no ha arriscat gens. El seu únic rival pel títol i company d’equip, el debutant Raúl Fernández, ha fet el que li tocava i ha guanyat. El madrileny ha sumat la vuitena victòria de la temporada i ha superat el rècord de triomfs d’un rookie que tenia Marc Márquez amb set des del 2011. Remy Gardner ha aconseguit imitar el seu pare, Wayne Gardner, campió del món l’any 1987 en la categoria de 500 cc. Són la segona parella de pare i fill que ho aconsegueixen, després de Keny Roberts pare i fill.

Xavi Vierge (Kalex) ha finalitzat en la siena posició. En la primera volta s’ha mostrat la bandera vermella per la caiguda del català i els italians Marco Bezzecchi i Marco Baldasarri, que ha deixat la zona de l’accident amb oli. La cursa s’ha reiniciat, però amb només 16 de les 25 voltes previstes inicialment. Els tres pilots han pogut tornar a sortir, qui no ho ha fet ha sigut l’italià Simone Corsi (MV Augusta), que havia fet la pole, i s’ha retirat desprès de la segona vota de formació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)