MotoGP

Nou catalans disputaran les tres categories del mundial del 2022

Jeremy Alcoba fa el salt a Moto2, Albert Arenas canvia de moto i Maverick Viñales és l’aposta d’Aprilia a MotoGP

La FIM ha revelat avui mateix la primera llista d’inscrits per al mundial de motociclisme del 2022 per a les tres categories, MotoGP, Moto2 i Moto 3. Si no hi ha canvis hi haurà nou pilots catalans a les graelles.

La principal novetat serà el salt del jove tortosí Jeremy Alcoba a Moto2 de la mà de l’equip Liqui Moly Intact GP. Alcoba ha estat aquesta temporada el 12è en la categoria de Moto3. A Moto2 el gironí Albert Arenas continuarà en l’Aspar Team però canviarà de moto després del baix rendiment de la Boscooscuro. El 2022 pilotarà la nova Gas Gas de la categoria. Xavier Vierge, un dels habituals les últimes temporades a Moto2, ha fitxat per Honda per competir en el mundial de Superbikes.

En Moto3 seguirà Xavi Artigas, amb la moral pels núvols després de triomfar en l’últim gran premi. Artigas pilotarà una CFMoto de l’equip Racing PruestelGP.

A MotoGP Maverick Viñales s’incorpora definitivament a Aprilia després de disputar amb la marca italiana els últims grans premis arran de la seva polèmica sortida de Yahama. El seu company en l’equip serà Aleix Espargaró. Honda també tindrà un equip oficial amb dos pilots catalans, Marc Márquez i Pol Espargaró. Àlex Márquez seguirà en el filial, LCR Honda. Suzuki, per la seva banda, compta una temporada més amb Àlex Rins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)