Ral·lis

Ogier i Evans decideixen el títol mundial de ral·lis a Monza

El francès té 17 punts d’avantatge sobre el gal·lès abans d’aquesta última cursa

El títol mundial de ral·lis es decidirà entre Sebastien Ogier i Elfyn Evans, els dos de l’equip Toyota, en l’última prova que es disputa a Monza a partir de demà i fins diumenge. El francès, de 37 anys, és el líder de la competició i busca el seu vuitè títol mundial, mentre que el gal·lès està a 17 punts i lluita per la seva primera corona.

Sebastien Ogier posarà fi a la seva trajectòria com a pilot del mundial a temps complert i passarà a tenir un programa parcial, i ho vol fer com a campió. Té una còmoda avantatge ja que queden 30 punts en joc, però busca el màxim de concentració perquè no vol que li passi com al seu rival la temporada passada en que anava líder en l’última prova, va tenir un accident i no va guanyar el títol.

Elfyn Evans és conscient que les possibilitats de ser campió són força remotes i per això buscarà la victòria en la prova sense preocupar-se del que faci el seu rival. En els dos darrers ral·lis va aconseguir una victòria a Finlàndia i un segon lloc a Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)