Ral·lis

Sébastien Ogier guanya a Monza i celebra el seu vuitè títol mundial

El francès, que es queda a només un campionat de Loeb, s’ha acabat imposant al seu company Evans, que ha fet un trompo en el penúltim tram

El francès Sébastien Ogier (1983) ha fet història a Monza en aixecar al costat del seu copilot Julien Ingrassia el seu vuitè títol mundial de ral·lis després d’un emocionant duel amb el seu company de Toyota Elfyn Evans. Ogier va arribar a Itàlia amb 17 punts d’avantatge però no ha estat tan conservador com s’esperava i ha lluitat per la victòria fins la jornada final. En el penúltim tram Evans ha sortit del traçat i això ha permès el francès guanyar el ral·li amb 7.3 segons d’avantatge respecte d’Evans. Dani Sordo (Hyndai) ha acabat tercer, a 14 segons d’Ogier. Toyota també ha estat campió de constructors.

Ogier va celebrar el seu primer títol mundial el 2013 amb Volkswagen i des de llavors ha guanyat tots els títols a excepció del que es va disputar el 2019, quan va ser tercer amb Citroën. Aquest és el segon títol amb Toyota. Amb aquesta victòria és queda a només un títol de l’altra gran llegenda del mundial, Sébastien Loeb, campió nou vegades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)